Ψηφιακός κόσμος

στις
Philips Ambilight
Philips Ambilight
Philips Ambilight

Πάντα μ’ άρεσε να βλέπω ταινίες στη TV. Η παλιά μου τηλεόραση δεν μπορούσε να αντικαταστήσει το σινεμά. Έτσι πήγαινα σινεμά με αποτέλεσμα να πληρώνω 7 και πλέον ευρώ και πολλές φορές η ταινία ήταν κάτω του μετρίου.

Από την άλλη δεν μπορούσα να δω ικανοποιητική εικόνα στην υπάρχουσα τηλεόραση (μικρή οθόνη, άτονα χρώματα). Με την αναβάθμιση των καναλιών με ψηφιακό σήμα που θα ολοκληρωθεί προσεχώς θα μπορεί κανείς πλέον να βλέπει πεντακάθαρη εικόνα που ωστόσο θα είναι ελλειπής σε ζωντάνια και ευκρίνεια στις υπάρχουσες συμβατικές τηλεοράσεις. Η Philips προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία με την επιπλέον Ambilight καινοτομία. Αυτό σημαίνει ότι γύρω από την οθόνη ή εκατέρωθεν προβάλλονται εναλασσόμενα φωτισμοί από την ταινία ή το πρόγραμμα – κάτι που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αναλαμπών στο χώρο που σε προϊδεάζει να καθίσεις σπίτι σου να παρακολουθήσεις μια ταινία ή ένα πρόγραμμα ή μια ποιοτική ταινία από το ψηφιακό κανάλι της ΕΤ. Έτσι κανείς πάντα θα έχει να περάσει δυο και πλέον ευχάριστες ώρες σπίτι του.

Μια άλλη λοιπόν διέξοδος στην πλήξη του σπιτιού,  στη καθήλωση στον υπολογιστή με τις ώρες, στην αναζήτηση της μαγείας του σινεμά που δημιουργείται μέσα στο ίδιο σου το σπίτι!  Η τεχνολογία προχωράει αλματωδώς όμως χρειάζεται έλεγχος στην τεχνολογία για να μην αποτελεί μονόδρομο στις απασχολήσεις και τα ενδιαφέροντα του σύγχρονου ανθρώπου. Με τη νέα ψηφιακή εποχή τέμνεται ριζικά η διάθεση του ελεύθερου χρόνου.  Η παραμονή στο σπίτι γίνεται πιο ευχάριστη και όντως είναι μια ευκαιρία για να συναντήσεις συγγενείς και φίλους καλώντας τους για ένα ελαφρύ φαγητό και παρακολούθηση ενός ωραίου έργου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *