Διαλέγοντας την Ελευθερία

στις

Δεν δίνω υποσχέσεις πραγματοποιώ υποσχέσεις

Leo Frincu

Choosing Freedom

Choosing Freedom - Leo Frincu
Choosing Freedom – Leo Frincu

Η ζωή είναι ένα ταξίδι μέσω των εμπειριών από τις οποίες κανείς ευχαριστείται αλλά και διδάσκεται. Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά αν καρδιά και ψυχή βρίσκονται στη σωστή ενατένιση. Τότε μόνο μπορεί κάποιος να γίνει δυνατός ώστε να κάνει το ταξίδι και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του χωρίς να χαθεί στα ενδότερα του εαυτού του.

Το βιβλίο αυτό συμπυκνώνει τη θέληση του συγγραφέα του Leo Frincu [Λίο Φρίνκου], να κάνει κοινωνούς στο ταξίδι αυτό τους αναγνώστες του, να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους εμπόδια, να τους συνδράμει να ξετυλίξουν το ψηλότερο τους δυναμικό.

Μια ιστορία επιτυχίας παρ’ όλα τα εμπόδια. Η ιστορία ενός νέου ανθρώπου που αν και μεγάλωσε σ’ ένα αποτρεπτικό για την ολοκλήρωση σκηνικό —αυτό του Ολοκληρωτισμού, καταφέρνει να βγει από αυτό, προσηλωμένος στο δικό του όνειρο.

Αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον κάποιου που ενδιαφέρεται για την έννοια της ελευθερίας είναι πρώτα-πρώτα ο τίτλος του βιβλίου. Η ελευθερία και κατά πόσον κάποιος μπορεί να τη φθάσει. Η ρήση του Abdulah “Όταν ξυπνάω κάθε πρωί αναρωτιέμαι τι θα διαλέξω σήμερα ευτυχία ή δυστυχία; Πάντα διαλέγω το πρώτο” επισημαίνει το ζήτημα της ελευθερίας της επιλογής. Έχεις να διαλέξεις κάτι αφήνοντας πίσω κάτι άλλο. Κατόπιν η Ρουμανία την εποχή του Τσαουσέσκου. Πολλοί Ρουμάνοι εγκατέλειψαν τη χώρα τους χάνοντας όλη τους την περιουσία προσπαθώντας να ξεκινήσουν στην Ευρώπη ή Αμερική μια καινούργια ζωή.

choosing_freedom2
Choosing Freedom – Xlibris.com

Γεννημένος στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία το 1976 υπό καθεστώς κομμουνιστικής καταπίεσης του Nikolae Ceausescu, ο Λίο Φρίνκου – παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης, εγκαταλείπει τη χώρα του για την Αμερική αρχίζοντας μια νέα ζωή. Σύντομα ιδρύει το “Results” φημισμένο στούντιο Γυμναστικής και Fitness στο Λος Άντζελες πρωτοστατώντας με τη δική του ηθική, γνώσεις και προσήλωση στην πειθαρχία.

Το 2013 εκδίδει το βιβλίο “Διαλέγοντας την Ελευθερία” : Είναι η συγκινητική ιστορία ενός νέου ανθρώπου που προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος στ’ αλήθεια είναι μέσω της διαδρομής του στο παρελθόν, το παρόν και τα όνειρα του.

Το βιβλίο κάνει τον αναγνώστη να αναρωτηθεί ακριβώς τα ίδια πράγματα κατευθύνοντας τον σε αποφάσεις για την αυτοβελτίωση του. Μια δυνατή ιστορία που καθηλώνει ως το τέλος τον αναγνώστη!

Site συγγραφέα: leofrincu.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *