Armani Privé

στις

Τι καλύτερο να ευχηθεί κανείς για το νέο χρόνο παρά Ομορφιά – η ομορφιά έρχεται ως πρώτη στο νου ευχή γιατί με αυτήν εξαφανίζονται όλα τα άλλα… ασθένειες, δυστυχίες, κακοτυχίες. Η ομορφιά ως ύψιστο αγαθό υμνήθηκε από συγγραφείς, ποιητές, ζωγράφους σε έργα απαράμιλλου κάλλους.

Armani Privé

Ο Ιταλός σχεδιαστής Giorgio Armani – επικεφαλής του οίκου Armani (πολέμιος του κορωνοϊού – όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκες), με τη νέα του ιδιωτικά παρουσιασμένη κολεξιόν, παρουσίασε δημιουργίες ενός άφθαστου αισθητικού αποτελέσματος: σατέν παντελόνια σε άνετη γραμμή, μπολερό κεντητά, φορέματα αιθέρια σε τόνους λιλά, μοβ ανοιχτό, με βολάν που ανέμιζαν απαλά στο βάδισμα. Μια πανδαισία αέρινων χρωμάτων, υφασμάτων “μιας άλλης εποχής σκηνικό”. Η μουσική κι αυτή στο ίδιο πνεύμα. Συνδυασμός μοντέρνου σε κλασσικό φόντο.

Ο καινούργιος χρόνος σφραγίστηκε εκ των προτέρων με την ομορφιά στο μυαλό των δημιουργών της επίδειξης. Το ίδιο πρέπει να εμπεδωθεί και στη δική μας συνείδηση: κυνηγάμε το ωραίο για να ξεφύγουμε από τα δεσμά μιας άσχημης πραγματικότητας. Το ωραίο υπάρχει δίπλα μας και εμείς οι ίδιοι πρέπει να το πιστέψουμε και να το ενστερνισθούμε.

Θαλάσσια Ακτή στη Malaga Ισπανίας

Όσο κι αν έχουμε συνηθίσει στη μονοτονία των χρόνων που περνούν – ακόμη ένας χρόνος λέμε, πάλι τα ίδια θα μας φέρει μπορεί και χειρότερα… ας θυμηθούμε πως το νερό απ’ την πηγή που ήπιαμε, ποτέ δεν είναι το ίδιο, η θάλασσα που κολυμπήσαμε ποτέ δεν είναι η ίδια, καθώς το νερό κυλά ασταμάτητα, ανανεωμένο πάντα απ’ την πηγή απ’ όπου αναβρύζει – έτσι και οι μέρες που έρχονται είναι πάντα καινούργιες και φέρνουν τα ωραία πρωινά, και ηλιοβασιλέματα έτσι θα ‘πρεπε να τις υποδεχόμαστε με ελπίδα που γίνεται βαθειά πεποίθηση για των επιτυχία των προσπαθειών μας.

Καλώς να μας έρθει η νέα χρονιά 2022!

Armani – Φθινόπωρο Χειμώνας 2021-2022