Υπέροχο ταξίδι ομορφιάς

στις
Calm

Υπέροχο ταξίδι ομορφιάς

Χθες ήμουν στο Χόντος Ομόνοιας. Πάρα πολύ ωραίο κατάστημα. Κυλιόμενες σκάλες απ’ όπου ανεβαίνεις στον τελευταίο όροφο με το εστιατόριο καφέ όπου βρίσκεται και το τμήμα βιβλίων. Ένας καφές με θέα την Αθήνα από ψηλά. Στο μάτι απλώνεται η πόλη – αχανής με το άσπρο των κτιρίων κάτω από έναν γκρίζο ουρανό – ο καιρός ήταν συννεφιασμένος. Ωραίος καφές που μπορείς να συνοδεύσεις με ό,τι έχεις όρεξη να φας – ακόμη και φαγητό υπάρχει στο καφέ.

Calm
Calm

Κατεβαίνοντας τις κυλιόμενες σκάλες, κόσμος πολύς που περιδιαβαίνει στα τμήματα καθώς τα βλέπεις ανά όροφο με κατατοπιστικές διαφημιστικές καλαίσθητες αφίσες των διαφόρων brands (μαρκών) . Στο ισόγειο όλες οι μάρκες των καλλυντικών και των αρωμάτων. Αγόρασα ένα το οποίο δεν μπορούσα ν’ ανοίξω. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα Γλυφάδας. Άψογη εξυπηρέτηση. Καμία αναμονή και από το σχετικό τμήμα έφθασε αμέσως η ζητούμενη πληροφόρηση.

Μια ωραία βόλτα στην Αθήνα – η επίσκεψη στο Χόντος Ομόνοιας. Εκεί θα περάσεις δυο ευχάριστες ώρες κι αν δε θέλεις και να ξοδέψεις – ένα βιβλίο, ένα αξεσουάρ, κάτι μικρό, πάντα υπάρχει για να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για μια μικρή αγορά – έχοντας φυσικά δοκιμάσει κάτι δελεαστικό πλην όμως ακριβό, στον τελευταίο όροφο με θέα την απέραντη Αθήνα. Στάση μετρό Ομόνοια.

Hondos Center επίσκεψη (τηρείται και το Black Friday) – εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *