Δώρο στον εαυτό μου

στις
Καλάθι με τριαντάφυλλα – glitter-graphics.com

Σήμερα θα στείλω ένα δώρο στον εαυτό μου – Ο καιρός είναι ωραίος, ήλιος, ένα ανεπαίσθητο αεράκι μόλις ανακινεί τα κλαδιά των δένδρων. Δουλειές πρέπει να γίνουν – ωστόσο η διάθεση μου είναι μέτρια. Υπάρχει φόβος και ανασφάλεια, υπάρχει καταναγκασμός – να κάνεις κάτι που δε σου αρέσει σε αντικατάσταση κάτι άλλου που σου άρεσε και θεωρούσες πως σου είναι απαραίτητο.
Όμως η συνήθεια είναι ο χειρότερος εχθρός και έτσι αποδέχομαι την αλλαγή αυτής της συνήθειας που πίστευα πως είχα ανάγκη.

Little Cherry Gadget

Έτσι όπως κάθεται κανείς μόνος – μην έχοντας τίποτε να περιμένει απ’ τους άλλους παρά μόνο απ’ τον εαυτό του για να βοηθηθεί τι άλλο από το να στείλει ένα δώρο, να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του – αυτό το ωραίο μπουκέτο με τριαντάφυλλα θα είναι ο προπομπός για μια όμορφη και ωραία βιωμένη ημέρα!
Μπορείς να προσφέρεις – έστω και εικονικά ένα μπουκέτο σε κάποιον άλλον π.χ. στην αδελφή σου! Θα χαρεί – αν όχι το ίδιο με το να της το δώσεις αυτοπροσώπως, αλλά και διαδικτυακά μέσω του γνωστού για τις ανταλλαγές ευχών σε γιορτές fb.

Bouquet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *