Top προορισμοι για το 2014

στις
Istanbul
Istanbul

7 Τοπ προορισμοί για το 2014
1. Τουρκία. Οι θιασώτες των ταξιδιών θα εξακολουθήσουν να συρρέουν στην Τουρκία – τάση που παγιώθηκε τους τελευταίους έξι μήνες. Σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, κρατώντας ρίζες από την Ελληνική, Ρωμαϊκή και πρόσφατη Χριστιανική ιστορία. Ο συνδιασμός των επιρροών ανακατεύει όλα όσα κανείς βλέπει – συμπεριλαμβανομένων της πλούσιας ιστορίας, των αρχαιολογικών τοποθεσιών κα της αρχαίας αρχιτεκτονικής.

Επιπροσθέτως, η Τουρκία έχει εναρμονισθεί με τη σύγχρονη γαστριμαργία με τα πολυτελή εστιατόρια, διαθέτει φαντασμαγορικά εμπορικά κέντρα και νυχτερινή ζωή που θα ζήλευαν πολλές Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οι ταξιδιώτες αναγνωρίζουν τη μεγάλη πολιτιστική και ιστορική αξία της και την συμπεριλαμβάνουν στα προσεχή τους σχέδια.
2. Ελλάδα. Η Ελλάδα πλέον ανακτά το χαμένο έδαφος. Αν και χτυπημένη από τα οικονομικά προβλήματα – τα τελευταία δεν επηρέασαν την ασφάλεια των τουριστών στη χώρα ή την ομορφιά των εξαιρετικών ηπειρωτικών ή νησιωτικών τοπίων της. Οι ταξιδιώτες το αντιλαμβάνονται και επανέρχονται σ’ αυτή την όμορφη χώρα. Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ένας επικεφαλής στο χώρο των ταξιδιωτικών γραφείων, προβλέπει πως το τρέχον έτος θα είναι προσοδοφόρο για τον τουρισμό με 18 εκατομμύρια τουρίστες.

Τα Ελληνικά νησιά έχουν παραμείνει ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στον κόσμο, με τις πιο γαλάζιες παραλίες, χωρίς απότομους βράχους και τα πάλλευκα σπίτια. Επίσης η Αθήνα είναι κομβικό σημείο ιστορίας και πολιτισμού, η γενέτειρα του Δυτικού πολιτισμού. Αυτοί είναι οι λόγοι κι ακόμη περισσότεροι, που κατέστησαν την Ελλάδα επιθυμητό προορισμό και καθώς η χώρα θα δει τον τουρισμό της να αυξάνεται καθώς προλέγουν, οι κακές συγκυρίες θα πάψουν να υφίστανται ακόμη πιο γρήγορα.
Η Ελλάδα προσελκύει ξανά τους τουρίστες με ακόμη πιο ευνοϊκές προσφορές. Για έναν ταξιδιωτικό πράκτορα που λέει πως εδώ και καιρό, δεν έχει δει άλλες καλύτερες τιμές και πως οι τουρίστες θα πρέπει να επωφεληθούν.
3. Κένυα. Γκαζέλες που τρέχουν, ελέφαντες που κουνάνε τις προβοσκίδες τους, λιοντάρια που ανεμίζουν τις χαίτες τους σ’ ένα κυνήγι – αυτές είναι οι εικόνες και άλλες βέβαια, που κάνουν τους τουρίστες να πηγαίνουν στην Κένυα.
Νότια Αφρική, Κούβα, Περού, Ιαπωνία είναι οι υπόλοιποι τοπ προορισμοί για το 2014.
Αρχική δημοσίευση: huffingtonpost com από Peggy Goldman

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *