Dolce Vita

στις

Σαν στο κρυστάλλινο μπουκαλάκι με τις ανάγλυφες χρυσαφένιες μπουρμπουλήθρες μέσα κοιτάξεις, ξανοίγεται ένας άλλος κόσμος που σε απομακρύνει ξαφνικά απ’ όλα ως εκείνη τη στιγμή έκανες – όμοιο με τη σφαίρα που κοίταζαν μάγοι αλλοτινοί για να δουν το μέλλον…

Dolce Vita Dior
Dolce Vita – Christian Dior

Άσπρος κυμάτων αφρός, σ’ ένα γαλάζιο που περιέχει όλες τ’ αρώματα,  ενός μακρινού αλλά όχι ξεχασμένου απ’ τη μνήμη τοπίου που που πάντα κρύβεται στο βάθος του μυαλού σου, που πάντα εκείνο θέλεις να βρεις μέσα στις ρόδινες ανταύγειες μιας μέρας που σβήνει…

Αυτός ο τόπος λέγεται Dolce Vita, και είναι ένα άρωμα! Ανοίγεις το στρογγυλό καπάκι κι αυτό μέσα σε ιριδίζουσες κρυτάλλινες αναλαμπές κι ανοίγεσαι στο μαγικό κόσμο μιας αίσθησης που συνεπαίρνει:

Ανάλαφρα δρομάκια, πλακόστρωτα που αντηχούν τα βήματα σου χαρούμενα καθώς περιδιαβαίνεις ανάμεσα στις φωτοσκιάσεις τους. Δροσερό αεράκι αναδύει το βάθος των σκέψεων σου που δεν είναι άλλες παρά για το ταξίδι αυτό – που ευτυχώς το αποφάσισες.
Ναι, δεν είναι ψέμα όλα βρίσκονται τέλεια τοποθετημένα σ’ αυτό το κάδρο του νου σου – όλα στη σωστή τους θέση.

Magnolia
Magnolia d’ Italy

Το άρωμα μιας πλέριας εναρμόνισης με το ωραίο πρωϊνό, το ήρεμο βράδυ, οι σκέψεις που κινούνται ανάλαφρες όμοια με τη πράσινη κινέζικη βεντάλια που βρίσκεται αφημένη στο τραπέζι επίτηδες – να θυμίζει τα τόσα όμορφα περασμένα καλοκαίρια, άλλες περασμένες στιγμές. Μια μεθυστική αίσθηση σε συνεπαίρνει και θέλεις να καταλάβεις σε τι αυτή συνίσταται αλλά οι σκέψεις σταματούν μες το μυστήριο αυτού του αρώματος που τώρα όλο και πιότερο σε συνεπαίρνει.

Dolce Vita is a glamour and feminine woody floral, a perfume that embodies joie de vivre, glamour and Italian femininity— info Web

Πίστευες πως δεν θα μπορούσες να θυμηθείς κάτι τόσο συγκλονιστικό, κάτι τόσο τέλειο – ωστόσο όλες οι εικόνες του παρελθόντος συντάσσονται η μια μετά την άλλη στο μυαλό σου, να που συνθέτουν αυτή την υπέροχη αρμονία του παρόντος.

Αυτό είναι το άρωμα Dolce Vita – μια μαγική πινελιά που σβήνει τη σκοτεινιά απ’ το κάδρο του ζωγράφου για να περουλούσει στο φως και τη λάμψη της μαγικής στιγμής που ονομάζεται μνημοσύνη και ευτυχία, που ονομάζεται Dolce Vita, La vita e bella, Vive la joie!

Ένα άρωμα με κατ’ εξοχήν την ανδρική ξυλώδη βάση του κέδρου ενισχυμένη από το άρωμα των κήπων της Ιταλικής Ριβιέρας με τις  μανόλιες αλλά  και της μυστηριακής Ανατολής με τη κανέλλα.

Έτσι ώστε  να επιτευχθεί από το δημιουργό του αρωματοποιό François DEMACHY, ένα αποτέλεσμα μοντέρνο, αισθησιακό και συνάμα αέρινο από την αύρα της δροσερής μανόλιας.
Το αποτέλεσμα είναι η διαύγεια της δυνατού ήλιου μέσα στη σιωπή του απομεσήμερου των ανθισμένων κήπων της Ιταλίας, καθώς διαπερνά τις ξύλινες περσίδες των παλιών σπιτιών του Brindisi.

Dior - Dolce Vita
Dolce Vita – Christian Dior
Magnolia
Magnolia d’ Italy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *