Πάγκαλος: Ζήτημα ζωής & θανάτου ο δανεισμός

στις

Απόλυτη κάλυψη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τους χειρισμούς του στην οικονομία δίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος.

Αν και όπως εξηγεί δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να βρίσκεται στη θέση του υπουργού των Οικονομικών, συστήνει ψυχραιμία, ενώ αποφεύγει να πει εάν υπάρχει διάσταση απόψεων του οικονομικού επιτελείου με το Μαξίμου, λέγοντας πως όταν υπάρχουν διαφορετικές οπτικές τα θέματα λύνονται στις συλλογικές διαδικασίες. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζει τον Α. Κουτούπη «γελοίο πρόσωπο», αλλά παράλληλα στέλνει μήνυμα προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πως δεν θα πάρουν θέσεις εάν υπάρχουν καταλληλότερα πρόσωπα από αυτούς. Λέει χαρακτηριστικά πως δεν θα γίνει «νομή της εξουσίας».
Κύριε αντιπρόεδρε, ακούσαμε από τον Πρωθυπουργό ότι δεν θα ληφθούν μέτρα εις βάρος του κοσμάκη…

Έχουμε πει επανειλημμένα ότι θέλησή μας είναι να παραμείνουμε στο μείγμα μέτρων που έχουμε εξαγγείλει προεκλογικά. Μέχρι τώρα είμαστε συνεπείς σ΄ αυτήν τη δέσμευση. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία μεγάλη φημολογία που κυκλοφορεί και τροφοδοτείται από την πτωτική τάση της χώρας στις μετρήσεις διαφόρων οργανισμών. Ζούμε στο κλίμα αυτών των πιέσεων, είναι πολύ οδυνηρό φαντάζομαι για τον συνάδελφό μου τον κ. Παπακωνσταντίνου και πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να ζητήσουμε βεβαίως συμπαράσταση και κατανόηση από τον ελληνικό λαό.
 συνέχεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *